JVP

Pl. Jezera

Opasnost od snijega na krovu!

Povratak

os2023_4.jpg

Suradnja općinskih službi!

Danas, 28. veljače 2023. godine u 7 sati i 29 minuta operativni dežurni u JVP Pl. Jezera zaprima dojavu putem ŽVOC-a o opasnosti za djecu na ulazu u osnovnu školu radi velike količine snijega koja visi sa krova.

Odmah po zaprimanju dojave na intervenciju izlaze tri vatrogasca s jednim vozilom te po izviđanju i uvidu u stanje iznad ulaza u školu traže, uz sugestiju Općinskog načelnika, pomoć u tehnici od Komunalca. Naime vatrogasci nemaju u svojoj opremi nikakvu veću vatrogasnu ljestvu, a Komunalac ima košaru za rad na visini pa je u ovoj prilici bila od velike pomoći.

Uz košaru i pomoć dva radnika Komunalca vatrogasci su vrlo brzo skinuli snijeg sa krova škole koji je ugrožavao djecu i nastavnike pri ulasku u objekt.

Nekoliko slika sa ove intervencija možete pogledati u slijedećoj galeriji:Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                              Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: