JVP

Pl. Jezera

Poništenje javnog natječaja

Povratak

logN.pngObjavljenog u Narodnim novinama 10. lipnja 2022. godine!Na temelju članka 37. Statuta Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera (pročišćeni tekst) („Službeni glasnik općine Plitvička Jezera“ broj 10/2020.), Vatrogasno vijeće Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera donosi

ODLUKU O PONIŠTENJU JAVNOG NATJEČAJAČlanak 1

Poništava se javni natječaj za izbor i imenovanje zapovjednika vatrogasne postrojbe na vrijeme od pet (5) godine, 1 izvršitelj, koji je objavljen u Narodnim novinama br. 67/2022 od 10. lipnja 2022. godine, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na internetskoj stranici Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera.

Članak 2

Protiv ove odluke nije dopušteno podnošenje pravnih lijekova.

Članak 3

Ova odluka će se dostaviti svim kandidatima prijavljenim na natječaj.

Članak 1

Ova odluka objavit će se u Narodnim novinama i na internetskoj stranici Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera „https://www.vatrogasci-korenica.hr“.

JAVNA VATROGASNA POSTROJBA PLITVIČKA JEZERA
VATROGASNO VIJEĆE


Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                              Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: