JVP

Pl. Jezera

Obolježavanje Svetog Florijana!

Povratak

ddNo22.jpgObilježen dan zaštitnika vatrogasaca u Korenici!

Dana 4. svibnja 2022. godine, vatrogasci u Korenici su obilježili dan vatrogasaca i proslavili blagdan Svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca.

Vatrogasci su dan svoga zaštitnika obilježili cjelodnevnim događanjima i aktivnostima od kojih izdvajamo: postrojavanje postrojbi Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Plitvička Jezera, odavanje počasti poginulim vatrogascima i braniteljima paljenjem svijeća ispred centralnog spomenika u Korenici, svečana sveta misa u crkvi Svetog Jurja, mimohod vatrogasnih vozila kroz naselje u trajanju od oko pola sata, vatrogasna pokazno - edukativna vježba za učenike osnovne škole u Korenici te na kraju svečani ručak vatrogasaca sa užim krugom uzvanika.

Video uradak kolega s kanala Croatian Firefighters možete pogledati u nastavku:Nekoliko slika sa obilježavanja možete pogledati u našoj galeriji

kao i nekoliko naših video snimaka:Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                              Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: