JVP

Pl. Jezera

Izgorio auto i teže povrijeđene dvije osobe!

Povratak

lps2.jpg

Slijetanje s ceste, zabijanje u kuću, požar i teže ozljede u prometnoj nesreći.

Na državnoj cesti Ličko Petrovo Selo - Prijeboj, došlo je do slijetanja s ceste, zabijanja u kuću, požara i teže ozljede dvije osobe u prometnoj nesreći!

Dana 29.12.2019.god. u 23:39, dežurni JVP Plitvička Jezera zaprima dojavu od centra 112 da je u mjestu Ličko Petrovo Selo došlo do prometne nezgode pri čemu se vozilo zapalilo, a u vozilu se nalaze dvije osobe.

Na intervenciju Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera izlazi sa navalnim vozilom i tri vatrogasca.

Do dolaska vatrogasca na mjesto događaja je prolaznik Z.R. iz Koreničke Kapele, uspio iz plamtećeg vozila izvući jednu osobu, a drugu osobu uz pomoć policijskih djelatnika koji su u međuvremenu pristigli. Policajci su ručnim prijenosnim aparatima za gašenje pokušali ugasiti vozilo, međutim nisu uspjeli.

Vozilo je ugašeno od strane vatrogasaca JVP Pl. Jezera, dok su teško povrijeđene osobe prevezene vozilima hitne medicinske pomoći u bolnicu u Karlovac.

Nekoliko slika sa mjesta događaja možete pogledati u slijedećoj galeriji:

Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                                  Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: