JVP

Pl. Jezera

Obavijest građanima!

Povratak

logN.png

Ukidanje zabrane paljenja na otvorenom!

Obavještavamo stanovnike općine Plitvička Jezera da je od 15. svibnja 2020. godine ukinuta mjera neodobravanja spaljivanja na otvorenom prostoru.

Obzirom na povoljnije klimatske uvjete i smanjenje broja požara na otvorenom prostoru Zapovjednik Vatrogasne zajednice Ličko-senjske županije donio je odluku o ukidanju mjere neodobravanja spaljivanja na otvorenom u periodu od 15. svibnja do kraja mjeseca.

Ukidanjem te mjere dopušteno je nadležnim vatrogasnim postrojbama, pa tako i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Plitvička Jezera zaprimanje najava paljenja vatre, korova i biljnog otpada sukladno Odluci o uvjetima paljenja vatre i drvenog ugljena na otvorenom prostoru na području Ličko-senjske županije ("Županijski glasnik" broj 7/2010.)

Najave paljenja i zaprimanje uputa mogu se izvršiti putem telefona

776-053

direktno postrojbi,
posredno na brojeve

112 i 193

ili osobno uz predočenje identifikacijske isprave u prostorijama JVP Pl. Jezera, Trg Svetog Jurja 4, Korenica.

Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                              Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: