JVP

Pl. Jezera

Darovano vozilo!

Povratak

megane1.jpg

Dar DVD-u Barbati!

Dana 9.srpnja 2021.godine Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera je darovala svoje rabljeno zapovjedno vatrogasno vozilo Dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

Radi se o vatrogasnom vozilu Renault Megane, namijenjenom za vatrogasno zapovjedno vozilo kojega je, novog, JVP Pl. Jezera kupila 2006.godine, a darivanje je provedeno temeljem odluke zapovjedništva Ličko-senjske županije i vatrogasnog vijeća JVP uz suglasnost Općinskog načelnika općine Plitvička Jezera te nakon preuzimanja novog vozila od Hrvatske vatrogasne zajednice u provedbi aktivnosti opremanja i osposobljavanja vatrogasnih zajednica za 2019. godinu Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske vatrogasne zajednice kroz Program opremanja i osposobljavanja vatrogasnih zajednica za 2019. godinu koji je financiran iz sredstava naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma.

Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                              Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: