JVP

Pl. Jezera

Novo vozilo!

Povratak

ford2.jpg

Prinova u voznom parku JVP Pl. Jezera!

Dana 5.srpnja 2021.godine Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera je preuzela novo vatrogasno vozilo nabavljeno na javnom natječaju kojega je provela Hrvatska vatrogasna zajednica.

Radi se o PickUp vozilu marke Ford Ranger, namijenjenom za vatrogasno zapovjedno vozilo, a provedba natječaja i podjela 26 vozila toga dana, obavljena je temeljem Ugovora o provedbi aktivnosti opremanja i osposobljavanja vatrogasnih zajednica za 2019. godinu između Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske vatrogasne zajednice kroz Program opremanja i osposobljavanja vatrogasnih zajednica za 2019. godinu koji je financiran iz sredstava naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma.

Preuzimanjem ovoga vozila Javna vatrogasna postrojba se obvezala donirati svoje dosadašnje zapovjedno vozilo Renault Megane Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Barbati, a realizacija te donacije će biti provedena odmah po registriranju i stavljanju u funkciju novoga vozila.

Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                              Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: