JVP

Pl. Jezera

Najdraži gosti u JVP Pl. Jezera!

Povratak

vrtic20211_1.jpgPosjet dječjeg vrtića vatrogascima.

Na samom početku svibnja, mjeseca zaštite od požara, dana 5.svibnja 2021. godine, vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera ugostili su u svojim prostorima u Korenici najdraže im goste, djecu iz dječjeg vrtića "Slapić" iz Korenice.

U posjet vatrogascima, stariju grupu djece su, kao i skoro svake godine dovele tete iz vrtića na čelu sa ravnateljicom, te su djeca uz druženje sa vatrogascima, uz nekoliko zanimljivih im aktivnosti provela par edukativnih sati sa vatrogascima i njihovom opremom.

Na kraju druženja vatrogasci su počastili djecu sokićima, a djeca su obećala ponovo posjetiti vatrogasce i donijeti im svoje umjetničke radove o vatrogascima.

Zahvaljujući angažmanu ravnateljice, njenoj suglasnosti i radu teta, a naročito tete Tanje na pripremi i dostavi slika objavljujemo galeriju slika koju možete pogledati ovdje

.

Povratak

Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera

Vatrogasci Korenica, odnosno, Javna vatrogasna postrojba Plitvička Jezera smještena je u staroj zgradi u centru Korenice između zgrade Općinskog suda i Učeničkog doma, na lijevoj strani državne ceste D1 ako se krećete iz Zagreba prema Splitu, odnosno, točno preko puta pošte u Korenici.


                              Želite nešto poručiti vatrogascima Korenice? Učinite to ovdje!

 Ime:

 Email:

 Ovdje upišite poruku: